DOMINGSTICKERS

Doming stickers (3D stickers) worden ook wel doming stickers genoemd omdat er een speciale epoxy harslaag op de sticker wordt aangebracht. De harslaag geeft een speciale bolling die op de vorm van een dome lijken. Door de harslaag wordt er een 3D effect gecreëerd. Daarnaast geeft de harslaag een chique en robuuste uitstraling aan de sticker. Vandaar dat de doming sticker ook wel de koning onder de stickers wordt genoemd. Meer weten over wat wij voor u en uw doming stickers kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Basis van de sticker.

De basis van doming stickers is vinyl. Net als bij alle andere vinyl stickers wordt het ontwerp eerst op het vinyl gedrukt. Pas wanneer dat goed gelukt is, komt de afwerkingslaag er overheen. Voor deze unieke stickers kunnen allerlei verschillende kleuren vinyl gebruikt worden. Net zoals bij de andere soorten stickers is er standaard wit vinyl en transparant vinyl. Verder wordt er vaak zilver of goud gebruik voor de doming stickers. Niets is te gek bij Ecolop Plus. Al uw wensen en ideeën zijn mogelijk!

Diverse mogelijkheden

De doming stickers zijn in alle maten en soorten bestelbaar. Te denken valt aan vierkant, ovaal en rond. Wilt u in de plaats van een vaste vorm, zoals rond en vierkant, een zelf gekozen vorm kiezen? Dan moet u er rekening mee houden dat er een radius is van 2 millimeter. Naast de vormen heeft u nog de keuzen tussen het soort vinyl. Zo heeft u de keuzen uit glanzende vinyl en mat vinyl. Houdt er wel rekening mee dat de harslaag een glanzend effect heeft. Uw sticker zal met mat vinyl dus nog altijd een kleine glans bevatten. De stickers worden standaard op een vel geleverd. Daardoor kunt u de achterkant gemakkelijk verwijderen zeer handig bij het opplakken.

Maatwerk Ecolop Plus

Maatwerk

Maatwerk is onze standaard. Ecolop plus is actief als leverancier van bewegwijzering, veiligheidssignalisatie en postkastsystemen. Alles van offerte tot montage wordt in eigen huis  gecalculeerd, uitgevoerd en wordt door onze eigen mensen op locatie afgehandeld.

Precisie werk bij Ecolop Plus

Precisie

Al onze medewerkers werken met precisie en zorgen voor een nette afwerking. Wij kunnen voorzien in levering voor nieuwbouw en renovatie. Renovatie van uw gevel kunnen wij volledig voor u verzorgen, u heeft maar één aanspreekpartner van sloop tot installatie.

Customer Care Ecolop Plus

Customer Care

Omdat wij alles voor u kunnen regelen, heeft u maar één aanspreekpunt bij ons nodig en dat is wel zo handig! Wij zorgen voor een uitermate goede customer care, zodat het aanspreekpunt dat u heeft ook echt naar uw wensen en behoeften luistert.

Gebruik van doming stickers

Door de harde harslaag zijn de doming stickers uiterst kwalitatief. De stickers zijn krasvast en uv- en weerbestendig. Ook zijn de stickers bestendig tegen allerlei agressieve vloeistoffen. Te denken valt aan alcohol, olie en schoonmaakmiddelen. De doming stickers zijn zowel geschikt voor binnen als buiten gebruik. Men ziet dit soort stickers dan ook vaak terug in de auto-industrie en computerbranche. Inmiddels gebruiken ook vele andere sectoren de exclusieve stickers in hun bedrijf. Zo worden ze ook vaak gebruikt voor relatiegeschenken en voor logo’s en teksten.

Meer weten over wat wij voor u en uw sticker wensen kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen u graag aan een gepaste oplossing.