BEWEGWIJZERING

Bewegwijzering is een belangrijk onderdeel voor de aankleding van een accommodatie. Zo kunnen bezoekers gemakkelijk begeleid worden naar de plek die zij zoeken. Het helpt om aan te geven waar personen of facilitaire voorzieningen zich bevinden zoals toiletten, receptie of de kantine.

Ecolop plus beschikt over de kennis en kunde om mee te denken over hoe de bewegwijzering het best kan worden toegepast. Ook bieden wij diverse soorten bewegwijzering aan om daarmee in te spelen op elke vraag van een opdrachtgever.

Bewegwijzering is niet alleen geschikt voor de grotere bedrijven met grote kantoorpanden of zorgcentrums, scholen en overheidsinstellingen. Ook voor een klein bedrijf is het erg handig om je medewerkers en bezoekers goed te informeren.

Als er een keus wordt gemaakt om voor een bepaalde soort bewegwijzering te kiezen dient u voor uzelf een aantal aspecten in kaart te brengen, zoals:

  • Is het voor binnen of buiten?
  • Is vandalisme mogelijk?
  • Verwachting van mutaties?
  • Welke materiaal wensen zijn er?
  • Zichtafstand
  • Verplaatsbaarheid

Hier moet goed naar worden gekeken voordat u tot het ideale bewegwijzeringssysteem kan komen.

Onze verschillende soorten bewegwijzering

Binnen- en buitenbewegwijzering

Binnenbewegwijzering heeft als functie om in het pand aan te tonen waar belangrijke locaties zich bevinden. Het is daarom erg handig om gebruik te maken van binnenbewegwijzering zodat bezoekers of nieuwe werknemers zelf wegwijs kunnen worden. Wanneer u voor uw pand of accommodatie gebruik wilt maken van bewegwijzering dan is het handig om na te denken over welke stijl past binnen uw pand of accommodatie. Een goede binnenbewegwijzering valt op, is helder en duidelijk zonder dat het storend is.

Buitenbewegwijzering zoals het woord het al zegt wordt gebruikt voor buiten het pand of accommodatie. Hierbij kun je denken aan een welkomstbord, parkeerbord en of een laden/lossen bord.

Service bij Ecolop Plus

Wij van Ecolop Plus vinden service erg belangrijk. Al onze medewerkers werken dan ook met precisie en zorg voor het op een nette manier afronden van onze projecten. Uw wensen en eisen zijn voor ons erg belangrijk. Onze medewerkers luisteren daarom goed naar u. Op deze manier bent u verzekerd van bewegwijzering die past bij al uw wensen, eisen en behoeften. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

Geen probleem bij Ecolop Plus

Doordat wij vroegtijdig meedenken in de technische ontwikkelingsprocessen hebben wij uw product snel en voor een redelijke prijs klaar. Dit is natuurlijk ook het geval bij nieuwbouw en renovatie. Wij helpen u graag waar nodig. Zoals wij van Ecolop Plus altijd zeggen: “Geen probleem voor Ecolop Plus”.

Maatwerk Ecolop Plus

Maatwerk

Maatwerk is onze standaard. Ecolop plus is actief als leverancier van bewegwijzering, veiligheidssignalisatie en postkastsystemen. Alles van offerte tot montage wordt in eigen huis  gecalculeerd, uitgevoerd en wordt door onze eigen mensen op locatie afgehandeld.

Precisie werk bij Ecolop Plus

Precisie

Al onze medewerkers werken met precisie en zorgen voor een nette afwerking. Wij kunnen voorzien in levering voor nieuwbouw en renovatie. Renovatie van uw gevel kunnen wij volledig voor u verzorgen, u heeft maar één aanspreekpartner van sloop tot installatie.

Customer Care Ecolop Plus

Customer Care

Omdat wij alles voor u kunnen regelen, heeft u maar één aanspreekpunt bij ons nodig en dat is wel zo handig! Wij zorgen voor een uitermate goede customer care, zodat het aanspreekpunt dat u heeft ook echt naar uw wensen en behoeften luistert.