DEURZIJDEEL / KOZIJNMONTAGE

Deze toepassing komt in Nederland het meest voor. Sinds 2018 gelden er nieuwe isolatievoorschriften waar wij aan voldoen en daarmee is er veel vraag naar onze postkasten. Met een isolatiewaarde die bij 24mm dikte uitkomt op een R-waarde van ca. 1,07 (terwijl trespa Meteon 8mm uitkomt op R-waarde 0,027). Door gebruik te maken van een aluminium frontplaat met poedercoating of een RVS frontplaat, is de uitstraling blijvend mooi. Ecolop plus regelt het inmeten, bepaalt de dikte van de frontplaat en de montage.

Welke uitvoering u wenst bepaalt u zelf:

  • JA-NEE plaatjes;
  • Naamplaatjes;
  • Schuine kap aan de binnenzijde etc.

De mogelijkheden zijn legio. Onze kasten voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig wonen (PKV voorschrift). Beldrukkers met of zonder verlichting, renovatie van het overzetten van de bestaande intercom/ videofoon. Het uitnemen van de post gebeurt bij deze postkasten standaard aan de achterzijde (maar we kijken naar een oplossing aan een andere zijde als dit niet gewenst is).

Maatwerk Ecolop Plus

Maatwerk

Maatwerk is onze standaard. Ecolop plus is actief als leverancier van bewegwijzering, veiligheidssignalisatie en postkastsystemen. Alles, van offerte tot montage, wordt in eigen huis gecalculeerd, uitgevoerd en door onze eigen mensen op locatie afgehandeld.

Precisie werk bij Ecolop Plus

Precisie

Onze medewerkers zorgen voor een nette afwerking. Wij kunnen voorzien in levering voor nieuwbouw en renovatie. Renovatie van de gevel kunnen wij volledig voor u verzorgen. Wel zo prettig met maar één aanspreekpartner van sloop tot installatie.

Customer Care Ecolop Plus

Customer Care

Ecolop plus regelt alles en daarom heeft u maar één aanspreekpunt nodig! Wij zijn trots op onze customer service en luisteren naar uw behoeften en wensen.