INTERCOMS

Op veel plaatsen is een intercom of videofoon aangebracht. Op het moment dat postkasten vervangen dienen te worden, kan het zijn dat de intercom nog goed is. Deze kunnen we dan gewoon overzetten op de nieuwe postkast. Is deze wel toe aan vervanging, dan maken we een aanbieding voor de aanschaf van een nieuw systeem.

Onze partners hierin zijn onder andere: Comelit, Elbo, Urmet, Golmar en Paxton. Wij werken met zowel 2-draads-, IP als meerdraads systemen.

Laat u goed adviseren bij de aanschaf van een intercoms of videofoon. Maak een afspraak met onze adviseur. Wij kijken naar wat u nu nodig heeft en welk systeem toekomstbestendig is.

Maatwerk Ecolop Plus

Maatwerk

Maatwerk is onze standaard. Ecolop plus is actief als leverancier van bewegwijzering, veiligheidssignalisatie en postkastsystemen. Alles, van offerte tot montage, wordt in eigen huis gecalculeerd, uitgevoerd en door onze eigen mensen op locatie afgehandeld.

Precisie werk bij Ecolop Plus

Precisie

Onze medewerkers zorgen voor een nette afwerking. Wij kunnen voorzien in levering voor nieuwbouw en renovatie. Renovatie van de gevel kunnen wij volledig voor u verzorgen. Wel zo prettig met maar één aanspreekpartner van sloop tot installatie.

Customer Care Ecolop Plus

Customer Care

Ecolop plus regelt alles en daarom heeft u maar één aanspreekpunt nodig! Wij zijn trots op onze customer service en luisteren naar uw behoeften en wensen.