KLEURSTELLING

Postkasten worden vrijwel altijd voorzien van een poedercoating. Als referentie wordt hiervoor de RAL-waaier gebruikt. Alle RAL-kleuren zijn toe te passen. Voor ivoor-of metallic kleuren wordt een toeslag berekend.

RVS uitvoering

Naast poeder coaten kunnen we de unit ook in RVS uitvoeren (let op: RVS betekent niet Roest Vrij maar Roest Vast) en dit betekent dat er onderhoud nodig is. Minimaal 2 x per maand met een sopje af doen en uw RVS postkast blijft jaren in perfecte kwaliteit. Naast al deze mogelijkheden kunnen wij onze postkasten anodiseren in diverse kleuren, zoals:

C0   = zilver
C31 = licht brons
C32 = helder brons
C33 = midden brons
C34 = donker brons
C35 = zwart
EV2 = licht goudkleurig
EV2 = donker goudkleurig

Maatwerk Ecolop Plus

Maatwerk

Maatwerk is onze standaard. Ecolop plus is actief als leverancier van bewegwijzering, veiligheidssignalisatie en postkastsystemen. Alles, van offerte tot montage, wordt in eigen huis gecalculeerd, uitgevoerd en door onze eigen mensen op locatie afgehandeld.

Precisie werk bij Ecolop Plus

Precisie

Onze medewerkers zorgen voor een nette afwerking. Wij kunnen voorzien in levering voor nieuwbouw en renovatie. Renovatie van de gevel kunnen wij volledig voor u verzorgen. Wel zo prettig met maar één aanspreekpartner van sloop tot installatie.

Customer Care Ecolop Plus

Customer Care

Ecolop plus regelt alles en daarom heeft u maar één aanspreekpunt nodig! Wij zijn trots op onze customer service en luisteren naar uw behoeften en wensen.