WANDOPBOUW

Naast een deurzijdeel of portiekafsluitingkast worden er geregeld postkasten als wandopbouw geleverd. Dit wordt vaak gedaan als er voldoende ruimte in een kozijn bij de ingang is of indien de afstand tot de ingang te ver van de straat ligt. Vrijwel elk formaat brievenbus kan ingebouwd worden. Wandopbouw brievenbussen worden bijna altijd buiten gehangen. Ook hierin kan bijvoorbeeld de toegangscontrole en videofoon opgenomen worden. Bij wandopbouw gaat de inworp en het uitnemen van de post altijd via de voorzijde.

Maatwerk Ecolop Plus

Maatwerk

Maatwerk is onze standaard. Ecolop plus is actief als leverancier van bewegwijzering, veiligheidssignalisatie en postkastsystemen. Alles, van offerte tot montage, wordt in eigen huis gecalculeerd, uitgevoerd en door onze eigen mensen op locatie afgehandeld.

Precisie werk bij Ecolop Plus

Precisie

Onze medewerkers zorgen voor een nette afwerking. Wij kunnen voorzien in levering voor nieuwbouw en renovatie. Renovatie van de gevel kunnen wij volledig voor u verzorgen. Wel zo prettig met maar één aanspreekpartner van sloop tot installatie.

Customer Care Ecolop Plus

Customer Care

Ecolop plus regelt alles en daarom heeft u maar één aanspreekpunt nodig! Wij zijn trots op onze customer service en luisteren naar uw behoeften en wensen.