Afgeronde projecten

Op deze pagina vindt u een overzicht van een aantal reeds gerealiseerde projecten. Dit zijn slechts een aantal van onze projecten, maar op deze manier krijgt u een beeld van verschillende producten en materialen die wij leveren en monteren.

Ecolop levert en monteert alle producten zelf. De montage is altijd van topkwaliteit! Onze monteur kan zorgen voor zowel het monteren als het verwijderen van uw producten.

Voor verdere vragen hierover is het altijd mogelijk ons te contacteren.

Postkasten

Bungalowpark de Vlietlanden

Wervershoof | 2016

Door de strengere voorschriften bij TNT-post worden veel vakantieparken verplicht gesteld om bij de ingang een centraal postkastensysteem te plaatsen. Klik hieronder om meer te lezen over dit project.

Glendale verzamelgebouw postkast - Ecolop Plus

Glendale verzamelgebouw

Aalsmeer | 2016

In dit verzamelgebouw zitten een dertigtal variërend van klein tot middelgroot.Tevens waren er sterk verschillende wensen ten aanzien van de postkasten. Klik hieronder om meer te lezen over dit project.

Buiten Plaats Overweer

Breukelen | 2016

In Breukelen hebben we een tweetal RVS postkasten gemonteerd. Een vrijstaande en een inbouwpostkast. De beide postkasten zijn volledig gemaakt van RVS. Klik hieronder om meer te lezen over dit project.

Buiten middelbare school postkasten Ecolop Plus

Middelbareschool Zupthen

Zupthen | 2016

Bij een school in Zutphen hebben we een strakke inbouwpostkast geïnstalleerd voor dire verschillende adressen. Voor en na foto´s zijn beschikbaar. Klik hieronder om meer te lezen over dit project.

De rembrandt postkasten - Ecolop Plus

De Rembrandt

Eindhoven | 2016

Bij Rembrandt in Eindhoven hebben we een speciaal project gerealiseerd. De opdracht was om de postkasten de uitstraling van een boom te geven. Klik hieronder om meer te lezen over dit project.

Bewegwijzering

World Trade Center - Ecolop Plus

World Trade Centrer

Amsterdam | 2016

Naast bewegwijzering is hier belettering aangebracht in de parkeergarage. Bij de liften is er een huurdersbord voor verschillende huurders ontwikkeld. Klik hieronder om meer te lezen over dit project.

Keizer Karelflat

Amstelveen | 2016

In Amstelveen hebben we op verzoek van de bewoners een mooi en duidelijk bord geplaatst dat aangeeft waar de inrit is. Er is een S-90 systeem geplaatst. Klik hieronder om meer te lezen over dit project.

De Beukenhof

Loonsdrecht | 2016

Voordat de verbouwing kon beginnen moest er een bewegwijzering worden ontwikkeld welke gedurende een periode van 2 jaar gebruikt kon worden. Klik hieronder om meer te lezen over dit project.

Airblast

Heerhugowaard | 2016

Bij dit bedrijf was het verzoek om de gevel te verfraaien zonder constructieaanpassingen. Met simpele middelen hebben we de uitstraling sterk verandert. Klik hieronder om meer te lezen over dit project.

BEETECH bewegwijzering - Ecolop Plus

Beetech

Waalwijk | 2016

Na de verhuizing wilde dit bedrijf snel en gemakkelijk te vinden zijn. De keuze van de klant was op een zuil gevallen, deze moest wel opvallen. Klik hieronder om meer te lezen over dit project.

De Wijsterd bewegwijzering - Ecolop Plus

De Wijsterd

Oosterhout | 2016

In een pand waar 8 bedrijven zitten kregen we de opdracht om brievenbussen aan te brengen en te zorgen voor een mooie bewegwijzering in de hal. Klik hieronder om meer te lezen over dit project.

Montevideo Bewegwijzering - Ecolop Plus

Montevideo

Rotterdam | 2016

Naast een bewegwijzering binnen hebben we de bewegwijzering buiten verzorgd. De “M” moest middels een speciale dakconstructie aangebracht worden. Klik hieronder om meer te lezen over dit project.

Belijning

RET

Rotterdam | 2016

Bij RET te Rotterdam hebben we zowel binnen- als de buitenbelijning verzorgd. Ook hebben we bewegwijzeringsborden en informatieborden geplaatst. Klik hieronder om meer te lezen over dit project.

Don Quichotte belijning - Ecolop Plus

Don Quichotte

Helmond | 2016

Bij Don Quichotte te Helmond is binnenbelijning aangebracht op de werkvloer. De belijning is van hoge kwaliteit en gaat nog jaren mee. Klik hieronder om meer te lezen over dit project.

HERO belijning - Ecolop Plus

HERO

Breda | 2016

Bij Hero te Breda is routebelijning voor in de fabriekshal aangebracht. Zoals u ziet is deze zeer duidelijk en goed van kleur en zullen zo jaren nog mee gaan. Klik hieronder om meer te lezen over dit project.

martervolt belijning - Ecolop Plus

Mastervolt

Amsterdam | 2016

Bij Mastervolt te Amsterdam hebben we de binnenbelijning gedaan.Hierbij hebben we ook voetstappen gezet om looproutes aan te geven. Klik hieronder om meer te lezen over dit project.

Cloetta Holland belijning - Ecolop Plus

Cloetta Holland

Wervershoof | 2016

Bij Cloetta te Roosendaal hebben we in de fabriek de binnenbelijning verzorgd. De belijnen dienen als wegaanwijzingen en als veiligheidmaatregelen. Klik hieronder om meer te lezen over dit project.