Standaarden en Zuilen

Standaarden & Zuilen

Voor beurzen is het ideaal om te werken met (verplaatsbare) standaarden waarop je informatie over een product of dienst kunt tonen. Veel van onze informatiestandaards zijn voorzien van houders, waardoor je informatie snel en makkelijk kunt wisselen.
Wij kunnen u een breed programma aan bieden: van een lichte standaard tot een compleet verlichte zuil, van een multifunctionele voet tot een Z-standaard volledig van kunststof of van een telescopisch verstelbare vloerstandaard tot een tafelstandaard.

Brochurestandaards

Ook leveren wij brochurestandaards, wederom goed te gebruiken op beurzen of om te plaatsen bij een entree. Wij leveren de standaarden op de manier zoals u wilt. Zo zijn er robuuste, inklapbare brochurestandaards (makkelijk om mee te nemen en inclusief draagtas!), lichtere standaards, niet inklapbaar, enkelzijdige kleine standaards tot grote dubbelzijdige standaards. Ook beschikken wij over een aantal tafelmodellen. De meeste typen zijn geschikt voor brochures van A4-formaat en een aantal zijn ook geschikt voor A5- of A6-formaat.

Zuilen

Zuilen zijn ideaal om grote afbeeldingen te showen of om informatie op te delen. Veel van onze zuilen zijn eenvoudig te wisselen van inserts, ook is het mogelijk om een verlichte zuil te nemen of om de zuil aan twee kanten te bedrukken.

Onze projecten

Wat onze klanten zeggen:

Inovum Ecolop Plus
Bungalowpark de Vlietlanden Logo - Ecolop Plus
Airblast - Ecolop Plus
Beetech bedrijfsdeuren & techniek - Ecolop Plus
World Trade Center Amsterdam - Ecolop Plus
Gezondheidscentrum Korte Akkeren - Ecolop Plus
Layer 23

Donny Imming | Algemeen Directeur | Maxed-on

21-02-2018 | Facebook

“Top service en mooie kwaliteit producten! ik ben erg tevreden over de geleverde postkasten van Ecolop plus!”