Pakketkasten

Elke dag lezen we wel over pakketten die in kliko’s gedeponeerd worden, buren die overspoeld worden of spoedzendingen die na 2 weken eindelijk bezorgd worden.

Vervoerders willen graag dat u ‘s-avonds in uw auto springt en kilometers rijdt naar een afhaalpunt. Maar als u nu 2 zendingen binnen moet krijgen via 2 verschillende vervoerders dan bent u snel een uurtje aan het rijden. WILT U DAT????

Het lijkt ons toch dat u in deze moderne tijd waarbij alles vanuit de luie stoel geregeld kan worden u uw pakjes toch ook gewoon veilig thuis wilt ontvangen. Met onze pakketoplossingen is dit geen probleem. Onze pakketkasten voorzien u van een melding als er een pakket is afgeleverd en u kunt zelf of een ander dit pakket uit de vakken laten halen door de unieke code te delen.

Pakketkast

De Hoogste Kwaliteit Pakketkasten

Wat maakt ons uniek. Wij hebben een appartement oplossing en de gebruikte techniek is “proven technology” en geen experiment met kinderziektes. Altijd up-to-date statusinfo voor de beheerder over hoeveel vakken in gebruik zijn. Elke vervoerder kan afleveren want afgeven is kinder eenvoudig. Uw pakket is veilig tot u het wenst op te halen. Ook uw apotheek kan deze gebruiken om bijv. uw medicijnen af te geven. U hoeft echt nooit meer thuis te zijn. Elke kast is voorzien van diverse formaten vakken (zelf te kiezen) dus ook grote zendingen worden gewoon veilig bezorgd. Wilt u meer informatie, bel ons dan en wij informeren u graag hierover. We kunnen de pakketkasten ook combineren met bijvoorbeeld uw brievenbussen. Diverse uitvoeringen zijn mogelijk, tevens bieden deze kasten een positieve bijdrage aan het milieu, hoe lang wilt u nog wachten?