VEILIGHEIDSSTICKERS

Wij van Ecolop Plus zijn ons bewust van het belang van veiligheid. Maar hoe kunt u als bedrijf de veiligheid nou waarborgen? Veiligheidsstickers zijn een mooie uitkomst. De stickers worden onder andere gebruikt voor waarschuwingen zoals bij gevaarlijke stoffen en brandgevaar, het aangeven van hulpmiddelen wanneer de veiligheid in het geding is of het aangeven van bepaalde dingen die niet zijn toegestaan in het bedrijf omdat dit gevaarlijke gevolgen kan hebben. Wij van Ecolop Plus hebben een breed assortiment aan veiligheidsstickers. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op.

Soorten veiligheidsstickers

Ecolop Plus levert stickers aan alle soorten bedrijven. Globaal genomen bieden wij drie soorten veiligheidsstickers aan. Onze veiligheidsstickers zijn te onderscheiden in gevarenpictogrammen, gebodspictogrammen en verbodspictogrammen. Gevarenpictogrammen worden gebruikt om werknemers te waarschuwen. Gebodsstickers kunnen aangeven waar bijvoorbeeld de nooduitgang zit en waar de brandblussers hangen. Tot slot geeft een verbodsticker aan wat niet toegestaan is, zoals roken op de werkplek.

Voor de specifieke branches als EHBO, gevaarlijke stoffen en transport hebben wij een speciale afdeling gemaakt met speciale veiligheidsstickers.

Kwaliteit van onze stickers

Wat is de belangrijkste eigenschap van een veiligheidssticker? Dat ze blijven plakken! U heeft niets aan veiligheidsstickers die in de loop der tijd niet meer leesbaar zijn of op de grond liggen. Bij Ecolop Plus bent u verzekerd van hoge kwaliteit stickers. Stickers die jaren meegaan en goed blijven plakken!

Aanwezigheid veiligheidsstickers

Tegenwoordig worden bedrijven steeds vaker gecontroleerd op het feit of zij voldoen aan de veiligheidsvoorwaarden. De aanwezigheid van de juiste stickers of gevarenpictogrammen is hierbij van belang. De meest bekende en gebruikte stickers zijn de stickers met de pictogrammen nooduitgang, verboden te roken of kijk uit met het gebruik van vuur. Naast deze veiligheidsstickers is het ook verstandig om minder bekende veiligheidsstickers te gebruiken. Dit helpt hoogstwaarschijnlijk bij het voorkomen van ongelukken en helpt de beoordelaars bij het beoordelen van uw bedrijf aan de hand van de veiligheidsvoorwaarden.

Hechtende stickers

Wilt u veiligheidsstickers plakken op plekken waar de ondergrond niet helemaal vlak en glad is? Dan zullen de standaard stickers, die de meeste bedrijven verkopen, waarschijnlijk niet heel lang hechten. Ook hiervoor hebben wij de ideale oplossing. U kunt bij ons kiezen voor stickers met extra kleefkracht. Dit geldt zowel voor binnen als buiten. Onze veiligheidsstickers met extra kleefkracht zijn kwalitatief en kunnen alle (weers)omstandigheden aan. Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder bij het veilig maken van uw bedrijf en uw werkplek.

Maatwerk Ecolop Plus

Maatwerk

Maatwerk is onze standaard. Ecolop plus is actief als leverancier van bewegwijzering, veiligheidssignalisatie en postkastsystemen. Alles van offerte tot montage wordt in eigen huis  gecalculeerd, uitgevoerd en wordt door onze eigen mensen op locatie afgehandeld.

Precisie werk bij Ecolop Plus

Precisie

Al onze medewerkers werken met precisie en zorgen voor een nette afwerking. Wij kunnen voorzien in levering voor nieuwbouw en renovatie. Renovatie van uw gevel kunnen wij volledig voor u verzorgen, u heeft maar één aanspreekpartner van sloop tot installatie.

Customer Care Ecolop Plus

Customer Care

Omdat wij alles voor u kunnen regelen, heeft u maar één aanspreekpunt bij ons nodig en dat is wel zo handig! Wij zorgen voor een uitermate goede customer care, zodat het aanspreekpunt dat u heeft ook echt naar uw wensen en behoeften luistert.